Blog

Nieuw ontwerp Planet Grep

Planet Grep is een website waar alle blogposts van Belgische vrije software en opensourcesoftware ontwikkelaars worden samengebracht.

Destijds, meer dan 10 jaar geleden, vroeg ik aan de eigenaar, Wouter Verhelst, of ik het ontwerp mocht doen en hij zei ja. Het oude ontwerp was niet responsive en dus slecht te bekijken op mobiele toestellen. Nu, na de verhuis naar GitHub, vroeg Wouter Verhelst of ik Planet Grep in een nieuw responsive design wilde steken en zo geschiede. Het resultaat staat nu live.


Andere artikelen

Mijn GNU/Linux desktop en ontwikkelomgeving

Ik gebruik GNU/Linux als besturingssysteem voor ontwerp en ontwikkeling. Waarom? Omdat GNU/Linux mij de vrijheid geeft om te doen wat ik wil en het maakt mij baas over mijn eigen computer. Mijn favoriete distributie is Debian. Debian GNU/Linux gebruik ik nu al meer dan een decennium en ik heb het dan ook zien evolueren naar een mooi gebruikersvriendelijk besturingssysteem.

Het jaar in design

Dit is een vertaling van The Year in Design.