Blog

Ontwikkelomgeving

Wat heb je nodig om HTML en CSS te schrijven? In principe enkel een goede teksteditor, dat is alles. Maar natuurlijk komt er meer bij kijken.

Blue Beanie Day 2014

Verleden zondag was het Blue Beanie Day, de jaarlijkse hoogdag voor webstandaarden, voor het eerst bedacht door Douglas Vos die als inspiratie de cover van Zeldman’s boek ‘Designing with Web Standards’ nam.

Wat we kunnen leren van Linus Torvalds

Jim Zemlin sprak op TEDxConcordiaUPortland over wat we kunnen leren van Linus Torvalds.

Google's nieuwe designtaal

De huidige stijl, Holo genaamd, werd geïntroduceerd met Android 3.0 (HoneyComb). Het bevatte veel zwarte achtergronden en felblauwe designelementen. In juni met Google I/O werd een nieuwe designtaal geïntroduceerd, Material design.

Presentatie van de workshop HTML/CSS bij Digipinguïns

De presentatie van de workshop HTML/CSS bij Digipinguïns in Vormingplus Midden en Zuid West-Vlaanderen kan je nu downloaden.

oozled

oozled is een website die allerhande design- en ontwikkelingssoftware samenbrengt in verschillende categorieën.

Workshop HTML/CSS op 3 juni

Op 3 juni van 19.00 uur tot 21.30 uur geef ik een workshop HTML/CSS bij Digipinguïns in Vormingplus Midden en Zuid West-Vlaanderen.

Google Web Designer voor Linux

Vanaf nu is Google Web Designer ook beschikbaar voor Linux. Ik heb vroeger al over Google Web Designer gesproken.

LIRC modules voor een MCE afstandsbediening niet laden

Stel, je hebt een MCE afstandsbediening en iedere toetsaanslag wordt dubbel geregistreerd omdat LIRC bepaalde modules laadt die niet geladen zouden mogen worden. De oplossing is eenvoudig.