Blog

7 tips voor een goede website op een rij

Dit zou eigenlijk niet meer herhaalt moeten worden, maar is toch nog altijd relevant.

Open source made me the man I am

Een verhaal van hoe een ontwikkelaar beter werd door zijn code onder een open source licentie uit te brengen en erover te bloggen.

Ertussenuit in oktober

Momenteel is Desikn er even tussenuit, maar ik ben wel nog steeds bereikbaar via e-mail. Vanaf november ben ik terug volledig beschikbaar.

Google Web Designer

Google Web Designer kan je downloaden voor zowel PC als voor Mac maar is eigenlijk een HTML app. Het is Google’s versie van Adobe Edge Animate CC.

Kleine impact, groot gevolg

Wat gebeurt er als jouw app, die voorheen geen Up Button had er nu wel een heeft?

Android: een visuele tour

Android is vijf geworden. Android Inc. werd in 2005 overgenomen door Google, maar gisteren vijf jaar geleden stonden enkele mensen van Google op een podium en kondigden de T-Mobile G1 (of HTC Dream) aan.

iOS 6 versie tegenover iOS 7 versie

Terwijl ik absoluut geen fan ben van hoe iOS 6 er uit ziet, ziet het er wel minder verwarrend uit dan iOS 7 omdat in iOS 7 minder onderscheid gemaakt wordt tussen wat een knop is en wat niet.

Sailfish OS is nu compatibel met Android

Sailfish OS is een Linux-gebaseerd besturingssysteem voor smartphones en tablets en wordt ontwikkeld door Jolla, Jolla werd opgericht door ex-Nokia werknemers.

AMD Radeon energieverbruik tweaks

Als je Linux gebruikt en je hebt een AMD (vroeger ATI Technologies) grafische kaart, dan heb je twee keuzes. Ofwel gebruik je de gesloten Catalyst driver (fglrx) ofwel de opensource Radeon driver (radeon).