Blog

Vedanta

Er was eens een icoon die ik in de Adwaitastijl wilde zodat het zou passen in mijn desktopomgeving. Dus besloot ik de handen uit de mouwen te steken en het zelf te maken. Het is een beetje uit de hand gelopen, een maand later heb ik meer dan 150 iconen gemaakt. Een grote hulp was MoreWaita, die ik als basis gebruikt heb. De bedoeling van Vedanta is niet om volledig originele iconen te maken maar iconen die voldoen aan de GNOME Human Interface Guidelines en die zo dicht mogelijk bij de originele iconen aanleunen, daarom behoud ik de kleuren van de branding en niet die van Adwaita. Vedanta is een aanvulling op Adwaita.

Apps

Mimetypes

Folders


Andere artikelen

Vedanta

Er was eens een icoon die ik in de Adwaita stijl wilde zodat het zou passen in mijn desktopomgeving. Dus besloot ik de handen uit de mouwen te steken en het zelf te maken. Het is een beetje uit de hand gelopen, een maand later heb ik meer dan 150 iconen gemaakt.

Full stack webdeveloper

Na een lange periode van afwezigheid eindelijk terug een artikel. Tijdens de COVID-19 pandemie en juist voor de lockdown ben ik gestopt met Desikn. Het was een moeilijke beslissing maar de enige juiste gezien de omstandigheden. Met de lockdown en veel tijd om na te denken heb ik dan besloten om een opleiding full stack webdeveloper te volgen om mijn kansen op een job te vergroten.